7 muzee gratuite in Londra

by pvs
Sponsored links

Londra este unul dintre cele mai scumpe orase din lume si poate va imaginati ca nu puteti merge in capitala Angliei fara sa cheltuiti multi bani pe atractiile turistice. Noi va contrazicem si va prezentam 7 muzee pe care le puteti descoperi fara a plati o lira pe intrare.

1. British Museum. Este unul dintre cele mai mari si cele mai vechi muzee din lume. Cele 80,000 de lucrari expuse reprezinta doar 1% din cele 8 milioane de piese care sunt in posesia muzeului.

2. National Gallery. Fondat in 1824, gazduieste opere de arta ale lui van Gogh, da Vinci, Renoir sau Michelangelo. Daca vreti sa scapati de cozile imense duceti-va intr-o dimineata in cursul saptamanii.

3. Victoria and Albert Museum (V&A). Este deschis publicului de peste 150 de ani si este cel mai mare muzeu de design si arta decorativa si contine peste 4,5 milioane de obiecte.

4. Museum of London. Aici gasesti istoria Londrei din cele mai vechi timpuri pana in prezent.

5. Natural History Museum. Este faimos in special datorita scheletelor dinozaurilor expusi si pentru biblioteca faimoasa in care gasesti de la carti la jurnale sau colectii de arta.

6. National Portrait Gallery. Gazduieste o colectie de portrete ale unor personalitati faimoase din Anglia si nu numai. A fost prima galerie de genul acesta cand s-a deschis in 1856.

7. Science Museum. Se intinde pe 7 etaje si aici gasiti printre altele cea mai veche locomotiva cu aburi din lume

 

Sponsored links

Alte articole