Blue Air suspenda toate zborurile pana pe 10 octombrie 2022

by pvs
Sponsored links

Compania aeriana low-cost Blue Air a anuntat vineri printr-un comunicat de presa ca suspenda toate zborurile pana pe 10 octombrie 2022.

“In primul rand, dorim sa ne cerem scuze tuturor pasagerilor Blue Air, care au fost afectati de imposibilitatea efectuarii zborurilor programate incepand cu amiaza zilei de 6 Septembrie 2022”, transmite compania low-cost.

In ultimele 48 de ore conducerea executiva, Consiliul de Administratie si actionariatul Blue Air au constatat faptul ca nivelul vanzarilor de bilete a fost semnificativ afectat, iar sumele care au fost incasate de procesatorii de plati au fost blocate de catre acestia, astfel incst Societatea nu dispune in acest moment de fondurile necesare platii combustibilului si celorlalte cheltuieli operationale, necesare pentru zborurile planificate incepand cu data de 12 septembrie.

This image has an empty alt attribute; its file name is google-app.jpg

In plus, toti furnizorii de servicii esentiale zborurilor au conditionat furnizarea respectivelor servicii de plata datoriilor scadente. In acest context au fost analizate toate aspectele privind modalitatea de reluare cat mai rapida a activitatii de zbor, discutandu-se in mod direct cu zeci de furnizori critici ai companiei, respectiv aeroporturi, societati de handling, furnizori de combustibil, autoritati de control al traficului aerian, precum si cu proprietarul aeronavelor operate de Blue Air.

In urma acestora, Societatea isi propune sa reia zborurile incepand cu data de 10 Octombrie 2022.

Pe aceasta cale, compania aeriana comunica tuturor pasagerilor cu zboruri programate pana in data de 10 Octombrie 2022 sa nu se mai prezinte la aeroporurile de plecare, aceste zboruri neputand fi operate.


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Foto: Facebook Blue Air

Sponsored links

Alte articole