Circuit Filipine (Manila, Palawan, Cebu, Mindanao), DOAR 555 €

by pvs
Sponsored links

In noiembrie va propunem o vacanta inedita! Un circuit in Filipine (Manila, Cebu, Palawan, Mindanao). Toate zborurile vor costa 555 € / pers.

Datele sunt ajustabile, in cazul in care doriti sa faceti modificari.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Biletele de avion se achizitioneaza individual. Ca sa profitati de aceasta oferta va recomandam sa faceti rezervarile cat mai repede, deoarece preturile biletelor de avion se pot schimba.


Instalati Aplicatia TipTrip pentru a primi notificari cu cele mai noi oferte de vacanta.


Bucuresti – Manila – Palawan – Cebu – Davao – Manila – Bucuresti

Perioada:

21 Noiembrie – 4 Decembrie 2019

Zboruri:

21 noiembrie – 4 decembrie: Bucuresti – Manila – 434 €

23 noiembrie: Manila – Puerto Princesa – 29 €

27 noiembrie: Puerto Princesa – Cebu – 24 €

1 decembrie: Cebu – Davao – 31 €

Sponsored links

4 decembrie: Davao – Manila – 37 €

Screenshot-uri:

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole