Circuit: Paris, Miami si Insulele Turks si Caicos, DOAR 582 €

by pvs
Sponsored links

In octombrie va propunem o vacanta inedita! Un circuit in Paris, Miami si Turks si Caicos. Toate zborurile vor costa DOAR 582 € / pers.

Datele sunt ajustabile, in cazul in care doriti sa faceti modificari.

Daca sunteti din alt oras si doriti sa cautati zboruri catre Paris, o puteti face AICI.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Biletele de avion se achizitioneaza individual. Ca sa profitati de aceasta oferta va recomandam sa faceti rezervarile cat mai repede, deoarece preturile biletelor de avion se pot schimba.


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa instalati Aplicatia Noastra sau verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Bucuresti – Paris – Miami – Turks si Caicos – Miami – Paris – Bucuresti

Perioada: 

1 – 17 Octombrie 2019

Zboruri:

1 – 17 octombrie: Bucuresti – Paris – 110 €

2 – 14 octombrie: Paris – Miami – 278 €

3 – 9 octombrie: Miami – Providenciales – 194 €

Sponsored links

Screenshot-uri:

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole