Destinatii de vazut in Dubai

by pvs
Sponsored links

Dubai este cel mai mare si cel mai populat oras din Emiratele Arabe Unite. Din 2013, Dubai a devenit cel mai scump oras din Orientul Mijlociu si al 22-lea din intreaga lume.

Top 3 locuri de vizitat in Dubai:

1.  Fantanile dansatoare (Dubai Fountains) sunt chiar in afara celui mai mare mall din Dubai si ofera un show incredibil pentru toti cei care vor sa vada cea mai spectaculoasa fantana din lume. A costat 218 milioane de dolari si a fost realizata de aceeaiasi oameni care au facut si fantana din Las Vegas, de la hotelul Bellagio. Show-ul incepe la ora 18 si tine pana la orele 23, incantand multimea din 30 in 30 de minute cu cate o melodie. In acelasi timp, fix langa fantanile dansatoare cea mai inalta cladire din lume prinde lumina, creand de asemenea un spectacol de lumini incredibil.

2. Dubai Mall este o experienta incredibila, fiind cel mai mare mall din lume, gazduind peste 1,200 de magazine, un acvariu in care poti vedea peste 33,000 de specii marine, o gradina zoologica. Tot aici puteti gasi cel mai mare candy store din lume unde puteti printa 3D pana la 30 de feluri de bomboane, puteti gasi toate magazinele de imbracaminte, de la H&M la Armani sau Comme de Garcons, iar daca sunteti pasionati de masini puteti conduce un Ferrari de F1.

3. Dubai Creek este exact opusul modernului Dubai. Atmosfera de aici te intoarce inapoi in anii 1960 cand localnicii faceau comert de-a lungul Golfului Persic. Odata ajunsi aici, trebuie sa faceti o plimbare cu taxiurile plutitoare, numite Abra, sunt foarte ieftine (1leu) si iti vor da o senzatie de neuitat. Iar daca veti ajunge in Dubai in perioada de iarna, intre Octombrie si Aprilie, trebuie sa mergeti neaparat la Heritage Village, unde poti vedea istoria Dubai-ului, casele traditionale si ocupatiile lor din trecut, precum gasitul perlelor. :))))

Sponsored links

Alte articole