Hotel de 5* All Inclusive in Sunny Beach, DOAR 31 € / pers / noapte

by pvs
Sponsored links

Greu de refuzat aceasta oferta la un hotel de 5* All Inclusive cu rating foarte bun in Sunny Beach: DOAR 31 € / pers / noapte.

PLANETA HOTEL & AQUAPARK – ALL INCLUSIVE 5*

Situat la numai 70 de metri de plaja, in centrul statiunii Sunny Beach, luxosul hotel de prima clasa Planeta Hotel & Aquapark – All Inclusive ofera o piscina inconjurata de o gradina.

Piscina include 2 sectiuni pentru copii, iar sectorul principal are 1,80 metri adancime. Oaspetii pot sta la soare langa piscina pe tot parcursul zilei.

Restaurantul are o capacitate de pana la 850 de persoane si serveste preparate delicioase. Langa piscina exista un snack bar cu o capacitate de pana la 100 de persoane, iar seara va puteti relaxa la barul din hol, in compania altor oaspeti.

Hotelul Planeta ofera un centru spa si o sala de fitness.

Sala de animatie de langa piscina ofera programe de agrement pentru toate gusturile, de la gimnastica aerobica acvatica la karaoke si lectii de dans, supravegheate de echipa de animatori. In plus, exista un bar cu bauturi alcoolice si nealcoolice si o scena pentru cei care doresc sa prezinte spectacole.

Hotel: PLANETA HOTEL&AQUAPARK – ALL INCLUSIVE 5*
Perioada: Septembrie 2019
Exemplu: 13 – 22 Septembrie
Rezervare: Accesati Skyscanner.
Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina,
iar apoi selectati o agentie online pentru
a vedea preturile din screenshot.

Screenshot:


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

This image has an empty alt attribute; its file name is revolut1.jpg

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links
Sponsored links

Alte articole