Hotel de 5* in Ankara, Turcia DOAR 12 € / pers / noapte

by pvs
Sponsored links

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la un hotel de 5* cu rating foarte bun in Ankara, Turcia: DOAR 12 € / pers / noapte.


Hotel Ickale 5*

Situat in Maltepe, Ankara, acest hotel are o piscina interioara, sauna, wi-fi si parcare privata gratuita.

Camerele au cel putin 30 m², balcon, TV si minibar.


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa instalati Aplicatia Noastra sau verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Hotel:

Hotel Ickale 5*

Perioada:

Iulie – Iulie 2019

Exemplu:

15 – 22 iulie


Screenshot:


CUM REZERVI:

Accesati Skyscanner.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Sponsored links

Daca doriti sa cautati zboruri ieftine catre Ankara, o puteti face AICI.In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole