Intrebari Frecvente

by pvs
Sponsored links

Cine este TipTrip?

Povestea noastra a inceput in 2017. Dupa inca o vacanta perfecta petrecuta pe coasta Italiei, dar care nu ne-a lasat totusi fara salariul pe trei luni, ne-am gandit ca am putea ajuta si alti doritori sa descopere frumusetile planetei.

Cu totii avem asteptari diferite de la o vacanta, desigur. Unii isi doresc o escapada cu buget redus, altii vor sa vada mereu locuri noi, iar altii sa se relaxeze in cele mai bune conditii. Unii vor sa bifeze toate obiectivele turistice, altii sa leneveasca la soare.

TipTrip este locul in care toti gasesc ce cauta fara sa fie nevoie de compromisuri!


Sunteti agentie de turism?

Nu. Pur si simplu noi te anuntam cand apar zboruri ieftine catre destinatii din toata lumea. Noi nu intermediem nicio tranzactie si nici nu emitem bilete de avion.


Cum functioneaza?

Cand gasim zboruri sau vacante ieftine le postam imediat pe site-ul nostru. Daca iti place propunerea noastra, continua rezervand biletele de avion si cazarea prin partenerii nostrii (Skyscanner, Momondo, Booking). Chiar este atat de simplu.


Tranzactiile sunt sigure?

Da, totul este securizat. Noi te redirectionam doar catre site-uri de travel cu reputatie foarte buna in online sau companii aeriene unde poti rezerva biletele de avion ieftine. Noi nu solicitam nicio informatie personala sau de plata online.


Este gratuit?

Da, este complet gratuit. Toata lumea poate beneficia de ofertele TipTrip.


Ofertele de pe site expira?

Ofertele pe care le gasim sunt foarte bune si de obicei se epuizeaza foarte rapid. Iti recomandam sa vizitezi zilnic site-ul nostru si sa ne urmaresti pe Facebook.


Cum pot fi mereu la curent cu ofertele TipTrip?

Sponsored links

Va puteti abona la newsletter-ul nostru si astfel veti fi printre primii ce pot beneficia de ofertele gasite de noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de abonare din partea dreapta.


Cum pot contacta TipTrip?

Ne puteti contacta pe Facebook sau in formularul de contact de AICI.

Sponsored links

Alte articole