OFERTA! Zboruri ieftine catre NEW YORK – DOAR 380 Euro

by pvs
Sponsored links

New York, cel mai mare si mai glam oras al Statele Unite ale Americii, este renumit pentru istorie, cultura si mancarea delicioasa. Supranumit “orasul ce nu doarme niciodata”, iti va ramane in suflet cu zgarie norii sai și atmosfera cosmopolita.

Daca ajungeti la NY, trebuie neaparat sa vizitati: Times Square, Statuia Libertatii, Muzeul Metropolitan de Arta, Central Park sau Empire State Building (una dintre cele mai inalte cladiri din lume).

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Daca aveti nelamuriri sau daca doriti asistenta pentru a face rezervarile, nu ezitati sa ne contactati AICI.

In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Biletele de avion Bucuresti – Bruxelles si Bruxelles – New York se cumpara separat. 

Dupa ce ati achizitionat biletele de avion si v-a facut cu ochiul una din propunerile noastre de cazare, nu trebuie decat sa selectati unitatea de cazare si sa schimbati datele de calatorie cu ale dvs. Daca doriti sa cautati alta locatie, va rugam sa apasati butonul “ALEGE CAZARE”.


Bucuresti – New York

Perioada: 

30 Octombrie – 11 Noiembrie 2018

Zbor 1:

Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti – 114 €

Zbor 2:

Bruxelles – New York – Bruxelles – 266 €

Sponsored links

TOTAL: Zbor 1 + Zbor 2 = 380 €


ALTE ZBORURI IEFTINE BRUXELLES – NEW YORK:

23.05 – 30.05 06.06 – 14.06

28.08 – 07.09 18.09 – 29.09

09.10 – 20.10 04.12 – 15.12

ALEGE CAZARE


Hoteluri recomandate:

Riverside Tower Hotel 2*

Mayfair New York Times Square 3*

ALTE VARIANTE DE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

 

Sponsored links

Alte articole