Promotie FlyDubai: zboruri catre Dubai, Zanzibar si Oman, de la 199 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

Pana in 15 mai avem promotie FlyDubai catre destinatii precum Dubai, Zanzibar sau Salalah (Oman) de la 199 € dus-intors.

Conditiile ofertei:

La fiecare bilet achizitionat, aveti reducere 50% la al doilea.

Perioada de vanzare: pana in 15 mai 2019.

Perioada de calatorie: 9 septembrie – 10 decembrie 2019.

AICI puteti cauta / rezerva biletele de avion.

In continuare va prezentam cele mai interesante zboruri si preturile lor. Datele propuse sunt orientative, in limita stocului se poate rezerva orice perioada din intervalul 9 septembrie – 10 decembrie 2019.


Exemple:

Bucuresti – Zanzibar – Bucuresti

Bucuresti – Dubai – Bucuresti

Bucuresti – Salalah – Bucuresti


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Sponsored links

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole