Promotie Tarom! Weekend in Istanbul, DOAR 97 € (Zboruri + Cazare 3 nopti)

by pvs
Sponsored links

In Istanbul isi dau intalnire 2 lumi diametral opuse, 2 continente: Europa si Asia, prima moderna si deschisa, a doua conservatoare si mai putin accesibila turistilor, amandoua fascinante.

Fie ca ajungeti pentru prima data in Istanbul, fie ca v-a prins deja in mreje si reveniti, oferta noastra va va fi cu siguranta pe plac.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Mai jos va prezentam detaliile vacantei, iar la sfarsitul articolului gasiti cele mai ieftine variante de zboruri din Bucuresti.


DETALII VACANTA DIN BUCURESTI:

Perioada: 

22 – 25 Februarie 2019

Zboruri:

Bucuresti – Istanbul – Bucuresti – 70 €

Printscreen:

Cazare 1:

Raimond Hotel 3* – 54 € / 3 nopti (27 €/pers)

Cazare 2:

Sponsored links

Aruna Hotel 4* – 80 € / 3 nopti (40 €/pers)

ALEGE CAZARE


CUM REZERVI:

Bilet de avion ieftin Bucuresti – Istanbul – REZERVA

Cazare ieftina 1 – REZERVA

Cazare ieftina 2 – REZERVA

Inchiriere masina (Optional) – REZERVA

OFERTA:

– 3 Nopti

– 2 Persoane

– Zboruri

– Cazare

PRET:

– Zboruri pt 2 pers: 140 € (70 €/pers)

– Cazare: 54 € / 3 nopti, 2 pers (27 €/pers)

Sponsored links

– Total: 194 € (97 €/pers)


ALTE ZBORURI BUCURESTI – ISTANBUL:

16 – 20 februarie

20 – 24 februarie

4 – 7 martie

6 – 10 martie

8 – 11 martie

15 – 18 martie

22 – 25 martie

25 – 28 martie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Sponsored links

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole