PROMOTIE Turkish: zboruri catre Bangkok si Maldive, de la 383 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

PROMOTIE Turkish Airlines! Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri catre Bangkok, Thailanda de la 383 € dus-intors cu bagaj de cala inclus (am gasit si doua zboruri de Craciun) si zboruri catre Maldive de la 513 € dus-intors cu bagaj de cala inclus.


Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI


Screenshot:

Bucuresti – Bangkok – Bucuresti

Bucuresti – Maldive – Bucuresti


Bucuresti – Bangkok (de la 383 €):

12 – 22 noiembrie

16 – 30 noiembrie

18 – 30 noiembrie

20 – 30 noiembrie

24 noiembrie – 4 decembrie

30 noiembrie – 15 decembrie

2 – 12 decembrie

2 – 14 decembrie

Sponsored links

8 – 18 decembrie

10 – 20 decembrie

16 – 30 decembrie

17 – 30 decembrie


Bucuresti – Maldive (de la 513 €):

18 – 26 noiembrie

30 noiembrie – 8 decembrie

3 – 11 decembrie

7 – 17 decembrie

7 – 18 decembrie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Sponsored links

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole