Qatar: zboruri business class de 5* catre Sri Lanka, DOAR 1,006 € dus-intors

by pvs

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri Business Class catre Colombo, Sri Lanka: DOAR 1,006 € dus-intors, cu Qatar Airways (bagaj de cala inclus).


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI


Instalati Aplicatia TipTrip pentru a primi notificari cu cele mai noi oferte de vacanta.


Screenshot:

Bucuresti – Colombo – Bucuresti


Bucuresti – Colombo (1,006 €):

10 – 20 noiembrie

27 noiembrie – 8 decembrie

15 – 26 decembrie

16 – 30 decembrie

23 decembrie – 1 ianuarie

23 decembrie – 7 ianuarie

6 – 16 ianuarie

16 – 27 ianuarie

10 – 20 februarie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Alte articole