Revelion in Cancun, 652 € (zboruri + 10 nopti de cazare)

by pvs
Sponsored links

Cancun spune povestea a doua orase: unul cu hoteluri luxoase, faimoasele plaje cu nisip alb, petreceri de neuitat si restaurante sofisticate si orasul in sine, cu suburbiile, cartierele si plajele salbatice, nedezvoltate.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Biletele de avion se achizitioneaza individual. Ca sa profitati de aceasta oferta va recomandam sa faceti rezervarile cat mai repede, deoarece preturile biletelor de avion se pot schimba.

Mai jos va prezentam detaliile vacantei, iar la sfarsitul articolului gasiti cele mai ieftine variante de zboruri Barcelona – Cancun.


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


DETALII VACANTA DIN BUCURESTI:

Perioada: 

30 Decembrie 2019 – 9 Ianuarie 2020

Zboruri:

Bucuresti – Barcelona – Bucuresti – 212 €

Barcelona – Cancun – Barcelona – 344 €

Printscreen-uri:

Cazare 1:

Motel Costa 2* – 192 € / 10 nopti (96 €/pers)

Sponsored links

Cazare 2:

Hotel Caribe Internacional Cancun 3* – 342 € / 10 nopti (171 €/pers)

Cazare 3:

Four Points by Sheraton Cancun Centro 4* – 989 € / 10 nopti (494,5 €/pers)

ALTE OPTIUNI DE CAZARE


CUM REZERVI:

Bilet de avion ieftin Bucuresti – Barcelona – REZERVA

Bilet de avion ieftin Barcelona – Cancun – REZERVA

Cazare ieftina 1 – REZERVA

Cazare ieftina 2 – REZERVA

Cazare ieftina 3 – REZERVA

Inchiriere masina (Optional) – REZERVA

OFERTA:

– 10 Nopti

– 2 Persoane

Sponsored links

– Zboruri

– Cazare

PRET:

– Zboruri pt 2 pers: 1,112 € (556 €/pers)

– Cazare: 192 € / 10 nopti, 2 pers (118 €/pers)

– Total: 1,304 € (652 €/pers)


ALTE ZBORURI IEFTINE BARCELONA – CANCUN:

26 noiembrie – 6 decembrie

23 – 31 decembrie

30 decembrie – 12 ianuarie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Sponsored links

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole