Ryanair anunta cresteri semnificative la preturile biletelor de avion

by pvs
Sponsored links

O veste destul de neplacuta am primit ieri de la CEO-ul RYANAIR, Michael O’Leary. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca tarifele aeriene sa creasca cu 10-15% pe parcursul acestui an, sustinand totusi ca este foarte putin probabil ca acest procent sa depaseasca 20%, asa cum au anuntat alte companii aeriene.

Acesta a declarat, de asemenea, ca se preconizeaza ca traficul aerian sa creasca cu 10% in acest an pentru transportatorul low-cost si ca ritmul destul de alert al rezervarilor ar putea continua pana in vara, fiind influentat in principiu de fluxul impresionant de turisti americani ce viziteaza Europa.

In sprijinul declaratiilor sale vin si rezultatele financiare ale companiei din ultimele 3 luni ale anului 2022, acestea indicand o crestere de 14% a numarului de zboruri.

This image has an empty alt attribute; its file name is google-app.jpg

Vara trecuta, Ryanair a anuntat ca era zborurilor de 10 EURO s-a incheiat, deoarece costurile combustibilului au crescut vertiginos dupa invazia Ucrainei de catre Rusia.

Cifrele Oficiului Național de Statistica au aratat ca preturile calatoriilor cu avionul au crescut cu peste 44% in decembrie fata de anul precedent, acest lucru datorandu-se in principal cererii foarte mari din piata.

Sursa: Reuters


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole