TAROM organizeaza un concurs aniversar cu ocazia implinirii a 69 de ani

by pvs
Sponsored links

Astazi este prima zi a anului cu numarul 70 din istoria TAROM si lanseaza campania: “La aniversare, TAROM rasplateste fidelitatea pasagerilor sai”.

Campania lansata astazi, de ziua TAROM este destinata tuturor pasagerilor, persoane fizice, care achizitioneaza bilete de pe site-ul companiei aeriene. Inscrierea in campanie  se face automat.

Fiecare al 69-lea bilet achizitionat este declarat castigator, iar premiul consta intr-un voucher a carui valoare va fi egala cu 69% din valoarea tarifului achitat (tariful nu include taxele de aeroport si alte comisioane).

Perioada inscriere: 18 septembrie 2023, ora 00:00 – 23 septembrie 2023, ora 23:59 (ora Romaniei, la care a fost primit e-mail de confirmare pe site-ul TAROM).

Vă rugăm să consultaţi regulamentul “La aniversare, TAROM răsplăteşte fidelitatea pasagerilor săi”  pentru a vedea termenele şi condiţiile campaniei.

AICI puteti cauta / rezerva biletele de avion.


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

This image has an empty alt attribute; its file name is revolut1.jpg

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole