Topul celor mai ieftine orase europene de vizitat in 2019

by pvs
Sponsored links

In cazul in care planuiti un city-break in Europa in primavara aceasta, iata care sunt cele mai ieftine orase europene pe care le puteti vizita cu un buget redus, conform clasamentului intocmit de Redonline.co.uk

Vilnius se afla pe primul loc, fiind desemnat cel mai ieftin oras pentru un mini-break.

La intocmirea acestui top, s-au luat in considerare 12 detalii esentiale pentru o vacanta in 48 de destinatii europene, printre acestea numarandu-se mai multe bauturi, o cina pentru 2 persoane insotita de o sticla de vin, 2 nopti la un hotel de 3* si transportul cu mijloacele publice.

In Capitala Lituaniei, costul total al unei astfel de vacante este de 173 €. Cazarea, de asemenea, este cea mai ieftina, insumand doar 82 € pentru doua nopti.

Belgrad s-a clasat pe locul 2, urmat indeaproape de Varsovia.

Bucurestiul ocupa locul 5, in caz ca va intrebati cum se raporteaza capitala noastra la celelate orase.

Cel mai scump oras din acest top este Reykjavik, unde un city-break costa 544 €. O cina in doi in capitala Islandei costa 145 €.

Mai jos aveti lista primelor 10 cele mai ieftine orase de vizitat conform raportului:

  1. Vilnius, Lituania
  2. Belgrad, Serbia
  3. Varsovia, Polonia
  4. Istanbul, Turcia
  5. Bucuresti, Romania
  6. Porto, Portugalia
  7. Riga, Letonia
  8. Bratislava, Slovacia
  9. Moscova, Rusia
  10. Praga, Cehia

In cazul in care aveti in plan o calatorie, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Sponsored links

Alte articole