Vacanta in Republica Dominicana, DOAR 565 € (zboruri + 7 nopti de cazare)

by pvs
Sponsored links

Republica Dominicana este destinatia la care viseaza toti pasionatii de calatorii, fiind una dintre cele mai spectaculoase tari din Caraibe. Un festin geografic in toata puterea cuvantului in care posibilitatile distractie sunt nenumarate si pentru toate gusturile! Pe langa plajele, resorturile de lux si terenurile de golf de cinci stele, Republica Dominicana te asteapta cu o multime de surprize: cascade, jungle, recifuri de corali, insule nelocuite, paduri de pini, munti si tot felul de alte minunatii.

Cetatenii romani, care doresc sa calatoreasca in Republica Dominicana în scop turistic, pentru o perioda care nu depaseste 90 de zile, nu au nevoie de viza de intrare in această tara, insa trebuie să detina un card turistic. Acesta se obtine de la consulatele Republicii Dominicane sau la punctele de trecere a frontierei, costa 10 dolari si este valabil 30 de zile. Pentru depasirea perioadei de 30 de zile, la iesirea din Republica Dominicana, se va plati o taxa aferenta numarului de zile ce depasesc perioada de valabilitate a cardului turistic.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Biletele de avion se achizitioneaza individual. Ca sa profitati de aceasta oferta va recomandam sa faceti rezervarile cat mai repede, deoarece preturile biletelor de avion se pot schimba.

Mai jos va prezentam detaliile vacantei, iar la sfarsitul articolului gasiti cele mai ieftine variante de zboruri Bruxelles – Punta Cana.


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


DETALII VACANTA DIN BUCURESTI:

Perioada: 

6 – 14 Iunie 2019

Zboruri:

Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti – 150 €

Bruxelles – Punta Cana – Bruxelles – 311 €

Printscreen-uri:

Cazare 1:

Sponsored links

Bavaro Green 3* – 209 € / 7 nopti (104,5 €/pers)

Cazare 2:

Punta Cana Seven Beaches 3* – 209 € / 7 nopti (104,5 €/pers)

Cazare 3:

Natura Park Beach & Spa Eco Resort 5* – All Inclusive – 209 € / 7 nopti (104,5 €/pers)

ALTE OPTIUNI DE CAZARE


CUM REZERVI:

Bilet de avion ieftin Bucuresti – Bruxelles – REZERVA

Bilet de avion ieftin Bruxelles – Punta Cana – REZERVA

Cazare ieftina 1 – REZERVA

Cazare ieftina 2 – REZERVA

Cazare ieftina 3 – REZERVA

Inchiriere masina (Optional) – REZERVA

OFERTA:

– 7 Nopti

Sponsored links

– 2 Persoane

– Zboruri

– Cazare

PRET:

– Zboruri pt 2 pers: 922 € (461 €/pers)

– Cazare: 209 € / 7 nopti, 2 pers (104,5 €/pers)

– Total: 1,131 € (565,5 €/pers)


ALTE ZBORURI BRUXELLES – PUNTA CANA:

9 – 18 mai

18 – 28 mai

23 – 30 mai

6 – 15 iunie

13 – 22 iunie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Sponsored links

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole