Vacanta in Sicilia, DOAR 141 € (zboruri + cazare superba 5 nopti)

by pvs
Sponsored links

Inca o oferta excelenta pentru o vacanta in Catania, Sicilia: DOAR 141 € de persoana! In acest pret beneficiati de zboruri dus-intors si cazare 5 nopti intr-un hotel cu rating fabulos pe Booking.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Mai jos va prezentam detaliile vacantei, iar la sfarsitul articolului gasiti cele mai ieftine variante de zboruri din Bucuresti.


DETALII VACANTA DIN BUCURESTI:

Perioada: 

3 – 8 Aprilie 2019

Zboruri:

Bucuresti – Catania – Bucuresti – 62 €

Printscreen:

Cazare 1:

Agriturismo Biologico Corte Aragonese 4* – 158 € / 5 nopti (79 €/pers)

Cazare 2:

Hotel Etnea 316 3* – 265 € / 5 nopti (132,5 €/pers)

Sponsored links

ALTE OPTIUNI DE CAZARE


CUM REZERVI:

Bilet de avion ieftin Bucuresti – Catania – REZERVA

Cazare ieftina 1 – REZERVA

Cazare ieftina 2 – REZERVA

Inchiriere masina (Optional) – REZERVA

OFERTA:

– 5 Nopti

– 2 Persoane

– Zboruri

– Cazare

PRET:

– Zboruri pt 2 pers: 124 € (62 €/pers)

– Cazare: 158 € / 5 nopti, 2 pers (79 €/pers)

– Total: 282 € (141 €/pers)

Sponsored links

ALTE ZBORURI BUCURESTI – CATANIA:

1 – 8 aprilie

5 – 8 aprilie

7 – 10 aprilie

8 – 15 mai

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole