Wizz Air lanseaza noi rute catre Arabia Saudita

by pvs

Vesti bune vin de la compania low-cost Wizz Air! Aceasta lanseaza noi rute din Dammam, Regatul Arabiei Saudite, catre Roma, Viena si Abu Dhabi. Ruta Abu Dhabi va fi operata de catre Wizz Air Abu Dhabi.

Noile destinatii vor fi lansate in septembrie anul acesta, reprezentand primul pas catre o prezenta tot mai mare in Arabia Saudita, care va oferi pentru prima data calatorii cu adevarat accesibile, pentru turistii și rezidentii din Regat, Europa si Emiratele Arabe Unite.

This image has an empty alt attribute; its file name is google-app.jpg

Aceste zboruri sunt menite sa stimuleze industria turismului aflata in plina dezvoltare, contribuind semnificativ la cresterea legaturii intre rezidentii din Europa si regiune.

In acest sens, Wizz Air a semnat luna trecuta un Acord cu Ministerul Investitiilor pentru Regatul Arabiei Saudite, sustinut de Programul National de Conectivitate Aeriana Saudita (o initiativa a Ministerului Turismului).


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Foto: Facebook Blue Air

Alte articole