Zboruri catre Insulele Turks si Caicos, 584 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri catre Insulele Turks si Caicos, 584 € dus-intors.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Biletele de avion se achizitioneaza individual. Ca sa profitati de aceasta oferta va recomandam sa faceti rezervarile cat mai repede, deoarece preturile biletelor de avion se pot schimba.

Mai jos va prezentam o simulare de zbor din Bucuresti catre Insulele Turks si Caicos, iar la sfarsitul articolului veti putea gasi mai multe zboruri ieftine din Paris pe care le puteti combina cu zboruri din Bucuresti sau din orice alt oras.


DETALII ZBOR DIN BUCURESTI:

Perioada: 

4 – 15 Aprilie 2019

Zboruri:

Bucuresti – Paris – Bucuresti – 156 €

Paris – Providenciales – Paris – 428 €

Printscreen-uri:

TOTAL: 584 €


Alte zboruri ieftine Paris – Providenciales:

20 martie – 1 aprilie

Sponsored links

28 martie – 11 aprilie

25 mai – 9 iunie

22 iunie – 7 iulie


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole