Zboruri ieftine catre Miami si Los Angeles, de la 390 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri catre Los Angeles si Miami, de la 390 € dus-intors, cu British Airways, Finnair, Lufthansa, American Airlines si United Airlines.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa instalati Aplicatia Noastra sau verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Screenshot:

Bucuresti – Los Angeles – Bucuresti

Bucuresti – Miami – Bucuresti


Bucuresti – Los Angeles (de la 403 €):

1 – 10 noiembrie

10 – 19 noiembrie

13 – 21 noiembrie

17 – 24 noiembrie

19 – 29 noiembrie

26 noiembrie – 4 decembrie

Sponsored links

2 – 9 decembrie

ALEGE CAZARE


Bucuresti – Miami (de la 390 €):

6 – 15 noiembrie

10 – 21 noiembrie

11 – 19 noiembrie

19 – 27 noiembrie

26 noiembrie – 4 decembrie

27 noiembrie – 9 decembrie

30 noiembrie – 10 decembrie

1 – 8 decembrie

6 – 13 decembrie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Sponsored links

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole