Zboruri ieftine catre Toronto, Canada de la 445 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri catre Toronto, Canada de la 445 € dus-intors, inclusiv de Craciun si Revelion, cu LOT Polish Airlines.


Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Asteptati ca Skyscanner sa incarce pagina si dupa aceea selectati o agentie online pentru a vedea preturile din printscreen-uri.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa instalati Aplicatia Noastra sau verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Screenshot:

Bucuresti – Toronto – Bucuresti


Bucuresti – Toronto (de la 445 €):

2 – 10 octombrie

9 – 17 octombrie

13 – 24 octombrie

28 octombrie – 7 noiembrie

4 – 14 noiembrie

11 – 21 noiembrie

18 – 26 noiembrie

Sponsored links

18 – 28 noiembrie

27 noiembrie – 5 decembrie

15 – 25 decembrie

18 – 31 decembrie

22 – 31 decembrie

23 decembrie – 7 ianuarie

29 decembrie – 7 ianuarie

12 – 23 ianuarie

22 – 30 ianuarie

3 – 13 februarie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Sponsored links

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole