Zboruri ieftine catre Tunisia si Maroc, de la 126 € dus-intors

by pvs

Ne-au atras atentia niste preturi excelente la zboruri catre Tunis, Tunisia si Marrakech, Maroc de la 126 € dus-intors.


Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai jos. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori.
De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate. Pentru a verifica si cumpara biletele de avion, trebuie sa apesi butonul verde “Selectati” pe Skyscanner. Vei fi trimis catre compania aeriana sau agentia de turism cu cel mai mic pret.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Screenshot-uri:

Bucuresti – Marrakech – Bucuresti

Bucuresti – Tunis – Bucuresti


Bucuresti – Tunis (de la 130 €):

25 iunie – 3 iulie

9 – 17 iulie

16 – 24 iulie

23 – 31 iulie

30 iulie – 7 august

ALEGE CAZARE


Bucuresti – Marrakech (de la 126 €):

9 – 14 iulie

9 – 17 iulie

16 – 24 iulie

23 – 31 iulie

30 iulie – 7 august

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Alte articole