Grecia ureaza bun venit calatorilor ce detin un certificat de vaccinare sau un test Covid19 negativ

by pvs
Sponsored links

Ministrul grec al turismului, Harry Theoharis, a declarat marti ca Grecia va fi deschisa anul acesta tuturor vizitatorilor care prezinta la intrarea in tara fie un test molecular Covid-19 negativ, fie un certificat de vaccinare.

Dorind sa puna capat zvonurilor conform carora vaccinarea impotriva Covid-19 va fi singura conditie prealabila pentru calatoria in Grecia, ministrul a declarat pentru Thema FM ca niciun hotel din tara nu va refuza ospitalitatea unui vizitator care nu a fost vaccinat.

This image has an empty alt attribute; its file name is google-app.jpg

“Conditia preliminara pentru ca cineva sa calatoreasca in tara noastra va fi testul molecular negativ sau certificatul de vaccinare”, a spus Theoharis, adaugand ca, daca cineva nu doreste sa isi arate certificatul de vaccinare la intrarea in Grecia, poate prezenta un test de coronavirus negativ.

Avantajul calatorilor ce detin certificate de vaccinare este ca acestia vor putea circula liber in tarile europene, fara restrictii, cum ar fi obligatia de a fi supusi testelor Covid-19. Pe de alta parte, cetatenii nevaccinati vor fi obligati sa prezinte un test PCR negativ sau un test antigen la punctele de frontiera.

Sursa: news.gtp.gr


Ai in plan o alta calatorie sau te intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi? Mai jos ai tot ce-ti trebuie

SA-TI FACI VACANTA ASA CUM TI-O DORESTI!

This image has an empty alt attribute; its file name is revolut1.jpg

* Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Pentru cele mai tari oferte, idei de vacanta, sfaturi si experiente din calatorii, te invitam sa te alaturi grupului nostru pe Facebook.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole