Qatar: zboruri catre Shanghai si New Delhi, de la 469 € dus-intors

by pvs
Sponsored links

Oferta prelungita! Pana pe 18 Mai avem promotie Qatar Airways catre destinatii precum Shanghai, China si New Delhi, India, de la 469 € dus-intors, bagaj de cala inclus.

Conditiile ofertei:

Perioada de vanzare: pana pe 18 mai 2019.

Perioada de calatorie: Iunie 2019 – Martie 2020.

AICI puteti cauta / rezerva biletele de avion.

In continuare va prezentam cele mai interesante zboruri si preturile lor. Datele propuse sunt orientative, in limita stocului se poate rezerva orice perioada din intervalul iunie 2019 – martie 2020.


Din cauza unor probleme tehnice pe care Skyscanner le intampina la accesarea din browser-ul Facebook, va rugam sa instalati Aplicatia Noastra sau verificati zborurile si hotelurile de pe android browser, safari sau desktop/laptop.


Screenshot-uri:

Bucuresti – Shanghai – Bucuresti

Bucuresti – New Delhi – Bucuresti


Bucuresti – Shanghai (469 €):

20 – 31 august

25 septembrie – 8 octombrie

29 septembrie – 11 octombrie

17 – 25 octombrie

Sponsored links

11 – 20 noiembrie

16 – 29 noiembrie

ALEGE CAZARE


Bucuresti – New Delhi (de la 481 €):

8 – 22 octombrie

21 octombrie – 1 noiembrie

21 octombrie – 5 noiembrie

24 octombrie – 5 noiembrie

ALEGE CAZARE


In cazul in care aveti in plan o alta calatorie sau va intereseaza alte perioade decat cele propuse de noi, AICI puteti cauta si rezerva cele mai ieftine variante de zbor catre destinatia mult dorita!

Cautati cazare la cele mai mici preturi? Folosind acest link aveti acces la cele mai bune preturi si oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Aceasta este o propunere de vacanta facuta de Noi pentru Voi: daca va face cu ochiul oferta noastra trebuie sa faceti rezervarile singuri folosind link-urile de mai sus. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori. De aceea va sfatuim sa verificati in prealabil daca preturile mai sunt de actualitate.

Nu vreti sa ratati nicio Superoferta de Vacanta? Click AICI

Intrebari Frecvente

Sponsored links

Alte articole